Se slutresultatet av ett bröstingrepp direkt med Crisalix 3D

Går du i tankarna på att göra en bröstoperation men är osäker på hur slutresultatet kommer bli? På flera av våra kliniker använder vi Crisalix 3D, som är en revolutionerande programvara för att visualisera resultatet av en bröstoperation.

Sedan Art Clinic grundades 1999 har vi varit måna om att alltid utveckla våra arbetssätt och den teknik som vi använder oss av. Att vara i framkant av den moderna tekniken inom plastikkirurgin spelar stor roll eftersom det hjälper oss att uppnå bättre resultat. Just därför arbetar flera av Art Clinics kliniker med ett 3D-program, Crisalix, som kan visualisera hur patientens kropp kommer se ut efter genomförd operation.

Hur använder vi Crisalix?
Art Clinic använder Crisalix primärt vid bröstkirurgi. Vid konsultationen går du och kirurgen igenom dina förutsättningar och önskemål och sedan bestäms vilket ingrepp som passar just dig och din kropp bäst. Därefter kan man använda programvaran till att visualisera ett möjligt resultat utifrån detta. Programvaran gör det också möjligt för dig att justera exempelvis implantatstorlek, form och placering av brösten tills ni båda är helt nöjda med resultatet. Crisalix minskar helt enkelt risken för att patienten blir missnöjd efter operationen och eventuella ytterligare kirurgiska ingrepp kan på så sätt undvikas.

Vill du boka konsultation och höra mer om Crisalix? Klicka här!