Kliniken är utrustad med två operationssalar för plastikkirurgi och övriga operativa ingrepp och har sex sängplatser. Art Clinic har varit verksamma på Ljusbärargatan (t.d. Portalgatan) sedan 2008 och firade 2018 10 år av plastikkirurgi & injektionsbehandlingar i Uppsala.

OBS! Konsultationer sker på Art Clinic Uppsala Kungsgatan. Samtliga operationer och återbesök utförs däremot på vår klinik på Ljusbärargatan i Uppsala.

Kliniken är utrustad med två operationssalar för plastikkirurgi och övriga operativa ingrepp och har sex sängplatser. Art Clinic har varit verksamma på Ljusbärargatan (t.d. Portalgatan) sedan 2008 och firade 2018 10 år av plastikkirurgi & injektionsbehandlingar i Uppsala. <br />
<br />
OBS! Konsultationer sker på Art Clinic Uppsala Kungsgatan. Samtliga operationer och återbesök utförs däremot på vår klinik på Ljusbärargatan i Uppsala. <br />

På Art Clinic Uppsala erbjuder vi:

På Art Clinic Uppsala arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Aili Low

Dr. Aili Low arbetar med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt allmänkirurgi på Art Clinic Uppsala.

Dr. Anders Liss

Dr. Anders Liss arbetar vid Art Clinic i Uppsala. Han har en bred erfarenhet av rekonstruktiv och kosmetisk plastikkirurgi.

Dr. Rojda Gümüscü

Dr. Rojda Gümüscü har en mycket bred kirurgisk erfarenhet och är dubbelspecialist i Plastikkirurgi samt Allmänkirurgi.

Art Clinic Uppsala

Art Clinic Uppsala
Ljusbärargatan 2
754 23 Uppsala

Se karta här

Tele: 010 499 86 00
Telefontid: Måndag - Torsdag 08 - 17, Fredag 08 - 16
E-mail: info@artclinic.com