Kliniken är utrustad med två operationssalar för plastikkirurgi och övriga operativa ingrepp och har sex sängplatser. Art Clinic har varit verksamma på Ljusbärargatan (t.d. Portalgatan) sedan 2008 och firade 2018 10 år av plastikkirurgi & injektionsbehandlingar i Uppsala. Art Clinic grundades i Göteborg 1999.

Välkommen att besöka oss i Uppsala
Lokalerna är handikappsvänliga för så väl rullstolsburna såsom synskadade. Lokalerna är besiktigade och godkända av Miljö- och hälsoskyddsnämnden för hälso- och sjukvård och kroppsvård.

OBS! Samtliga operationer utförs på vår klinik på Ljusbärargatan i Uppsala. Samtliga konsultationer & återbesök tas emot på Art Clinic på Kungsgatan.

Kliniken är utrustad med två operationssalar för plastikkirurgi och övriga operativa ingrepp och har sex sängplatser. Art Clinic har varit verksamma på Ljusbärargatan (t.d. Portalgatan) sedan 2008 och firade 2018 10 år av plastikkirurgi & injektionsbehandlingar i Uppsala. Art Clinic grundades i Göteborg 1999.<br />
<br />
Välkommen att besöka oss i Uppsala<br />
Lokalerna är handikappsvänliga för så väl rullstolsburna såsom synskadade. Lokalerna är besiktigade och godkända av Miljö- och hälsoskyddsnämnden för hälso- och sjukvård och kroppsvård.<br />
<br />
OBS! Samtliga operationer utförs på vår klinik på Ljusbärargatan i Uppsala. Samtliga konsultationer & återbesök tas emot på Art Clinic på Kungsgatan.<br />

På Art Clinic Uppsala erbjuder vi:

På Art Clinic Uppsala arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Aili Low

Dr. Aili Low arbetar med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt allmänkirurgi på Art Clinic Uppsala.

Dr. Anders Liss

Dr. Anders Liss arbetar vid Art Clinic i Uppsala. Han har en bred erfarenhet av rekonstruktiv och kosmetisk plastikkirurgi.

Dr. Rojda Gümüscü

Dr. Rojda Gümüscü har en mycket bred kirurgisk erfarenhet och är dubbelspecialist i Plastikkirurgi samt Allmänkirurgi.

Art Clinic Uppsala

Art Clinic Uppsala
Ljusbärargatan 2
754 23 Uppsala

Se karta här

Tele: +46 10 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 - 17
E-mail: info@artclinic.com