Bli patient hos oss

Art Clinic är en ledande specialistklinik inom ortopedi, ryggkirurgi, plastikkirurgi och fysioterapi. Du kan söka till oss privat, via din region eller ditt försäkringsbolag.
Varmt välkommen.

Privatpatient

Du är alltid välkommen att söka dig till oss som privatpatient, utan krav på remiss. Kontakta kliniken direkt för att boka tid hos specialistläkare, sjuksköterska eller fysioterapeut. Vid ortopediska frågor kan du boka videokonsultation. Se vår prislista här.

Boka online Ring 010 499 86 00

Vårdgaranti

Om du väntar på en bedömning eller operation i din region, och de inte kan uppfylla din vårdgaranti, då har du rätt att söka till oss via ett så kallat vårdavtal. Vi har idag vårdavtal inom alla våra specialistområden – ryggkirurgi och allmänortopedi, samt bröst- och bukplastik inom plastikkirurgi. Kontakta Vårdgarantiservice i din region för information om vad som gäller för just dig.


Att tänka på

För att kunna bli patient hos oss via vårdgarantin krävs en remiss. Den skickas från din vårdcentral, företagshälsovård eller privatläkare. När ortopeden i din region har mottagit remissen placeras du i kön för mottagning eller operation. Om väntetiden är mer än 90 dagar har du möjlighet att välja annan vårdgivare. När väntetiden är bekräftad ringer du Vårdgarantiservice i din region och ber om en vårdgarantisedel till Art Clinic. Så fort vårdgarantisedeln och remissen är registrerade hos oss kontaktar vi dig för vidare handläggning.


Samma avgifter

Som patient via vårdgarantin gäller samma avgifter som i regionen, det inkluderar även högkostnadskort och frikort. Om du är i behov av sjukresa i samband med dina besök eller din operation hos oss ingår det som vanligt mot egenavgift. Har du varit på läkarbedömning eller blivit opererad hos oss ingår dessutom fysioterapi i vissa avtal. Kontakta oss på Art Clinic för att ta reda på vad som gäller i just ditt fall.

Sjukvårdsförsäkring

För att komma till oss via din sjukvårdsförsäkring behöver du först kontakta ditt försäkringsbolag. De hjälper dig vidare till oss på Art Clinic. Här erbjuds du hjälp inom alla våra specialitetsområden – ortopedi, ryggkirurgi, plastikkirurgi och fysioterapi. Välkommen!

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vår målsättning – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Våra kliniker