Plastikkirurgi

Art Clinic är en av Sveriges ledande kliniker inom plastikkirurgi. Vi tillhandahåller alla former av plastikkirurgi och arbetar alltid för att uppnå naturliga, livsförhöjande resultat för våra patienter. Samtliga kliniker har erfarna plastikkirurger, specialistutbildade sjuksköterskor och operationssalar i världsklass. Välkommen till våra kliniker i Göteborg, Stockholm, Uppsala och Jönköping.

Boka konsultation

Omsorgsfull plastikkirurgi

Tack vare lång och god erfarenhet av plastikkirurgi kan vi erbjuda en trygg resa genom hela vårdförloppet. Omsorgsfull service utefter patientens önskemål och förutsättningar är för oss en självklarhet – före, under och efter operation.

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vårt arbete – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Ledande specialistkompetens

Klinikens operationssalar och den medicinska utrustningen är av högsta kvalitet – och hela tiden under ständig kontroll. Alla våra plastikkirurger är specialister och våra legitimerade sjuksköterskor har specialistkompetens inom respektive områden: operation, intensivvård och narkos.

Boka konsultation

 • Hela resan med Art Clinic

  Din privata specialistklinik med fokus på säkerhet, kompetens, omsorg och service. Utifrån dina önskemål skräddarsyr vi din behandling för att uppnå naturliga och livsförhöjande resultat.

 • Konsultation

  Inför varje ingrepp hos oss på Art Clinic genomgår du en konsultation för att ta reda på vad som passar dig och dina förutsättningar bäst. Alla våra plastikkirurger har en bred kompetens och lång erfarenhet.

 • Operation

  Vi erbjuder den säkrast tänkbara miljön för din operation. Du opereras i operationssalar med sjukhusstandard, som innehar den senaste medicintekniska utrustningen och sterilhanteringen. Legitimerade sjuksköterskor med specialistkunskap inom sina områden finns där för dig före, under och efter din operation.

 • Efter operation

  När du vaknar upp efter operationen får du återhämta dig på vår uppvakningsavdelning. Beroende på vilken operation du har genomgått åker du antingen hem eller flyttas över till vår vårdavdelning. De första dagarna efter operationen är det viktigt att ta det lite lugnare än vanligt, och det är tryggt att ha någon närstående hos sig första dygnet. Vi finns med dig via ett direktnummer om du skulle ha några funderingar.

 • Uppföljning

  Vi ringer dig när du har kommit hem för att höra hur du mår. Du är också välkommen på återbesök både till sjuksköterska och din läkare efter din operation. Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor – vi finns här för dig!

 • Kvalitetsutveckling

  Vi följer upp dig som patient och den vårdprocess du gått igenom kontinuerligt för att ständigt förbättra den vård och service vi erbjuder. Vi registrerar alla våra operationer i alla relevanta register för patientsäkerhet och trygghet.