Ortopedi

På Art Clinic arbetar erfarna ortopeder med bred kompetens och lång erfarenhet. Med operationssalar i världsklass kan vi erbjuda dig högkvalitativ och trygg vård. Välkommen till våra kliniker i Göteborg och Jönköping och låt våra ortopeder och fysioterapeuter hjälpa dig att uppnå livsförhöjande resultat.

boka konsultation

Kvalitativ och säker ortopedi

Våra legitimerade fysioterapeuter och ortopeder hjälper dig med rätt typ av behandling av både akuta och långvariga besvär. Olika typer av rörelsesmärta som försämrad rörlighet eller skada i muskler och leder är exempel på besvär som våra ortopeder kan behandla. Det är vår uppgift att garantera en trygg behandling för dig, och den tar vi på största allvar. Vi anpassar varje behandling utefter dina förutsättningar och behov.Fler specialistområden och
mottagningar inom Aleris

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vår målsättning – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

I trygga händer

Vi samarbetar med flera regioner vilket ställer höga krav på oss som vårdleverantör. Vi är stolta över att vara ISO-certifierade och att vi får ta hand om dig i lokaler anpassade för sjukvård med operationssalar och utrustning av toppkvalitet. Vi registrerar våra operationer i kvalitetsregister som Svenska korsbandsregistret, Svenska knäprotesregistret och Svenska höftprotesregistret. Syftet med dessa register är att samla fakta om en sjukdom eller behandling för att kunna utvärdera och förbättra vården som helhet.

boka konsultation

 

Visste du att vi erbjuder videokonsultationer med våra ortopeder?

Kontakta oss

 • Bli patient

  Du kan söka till oss privat, via din region eller ditt försäkringsbolag. Bli patient hos oss och ta del av Nordens säkraste ortopedi, kirurgi och fysioterapi. Läs mer om hur du går till väga här.

 • Besök på kliniken

  När du träffar en läkare för första gången får du berätta om dina besvär och vi gör en undersökning. Utifrån den gör vi en bedömning och plan för din behandling som kan bestå av fysioterapi, operation eller annan åtgärd. Ibland behövs kompletterande utredning som röntgen eller provtagning för att avgöra vilken behandling som är mest lämplig för dig.

 • Operation

  Läkaren bedömer om dina besvär kan åtgärdas eller lindras av en operation. Inför din operation får du skriftlig information om allt du behöver veta före, under och efter ditt ingrepp.

 • Återbesök

  Oavsett om du blivit opererad hos oss eller fått annan behandling så vill vi veta hur du mår och hur det har gått för dig med dina besvär. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar.

 • Kvalitetsutveckling

  Vi följer upp den vårdprocess som du har gått igenom för att ständigt förbättra den vård och service vi erbjuder. Vi registrerar alla våra operationer i relevanta register för patientsäkerhet och trygghet.