Fysioterapi (Sjukgymnastik)

Boka konsultation

Ryggkirurgi > Fysioterapi (Sjukgymnastik)

Alla typer av besvär

Våra legitimerade fysioterapeuter erbjuder undersökning och behandling av både akuta och långvariga besvär i muskler och leder. Har du en idrottsskada, neurologisk sjukdom, stressrelaterade besvär, huvudvärk, yrsel och balansnedsättning, eller behöver du hjälp inför eller efter en operation? På Art Clinic tar vi hand om hela dig.

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vår målsättning – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Individanpassade behandlingsmetoder

Behandlingen är alltid individanpassad och kan bestå av träning på gymmet, hemträning, McKenzie/MDT, basal kroppskännedom (BK), rådgivning, Motiverande samtal (MI), tejpning, TENS, akupunktur, stötvågsbehandling och olika typer av manuell behandling, som exempelvis ledmobilisering och muskeltöjning.

Boka konsultation

Bli patient hos oss på olika sätt

Art Clinic är en privatklinik med nära samarbete med både försäkringsbolag och landsting. Det innebär att vi kan erbjuda tre olika ansökningsmöjligheter.

Via landsting

Om du har varit på bedömning hos någon av våra ortopeder via vårdgarantin Halland är du välkommen att bedriva din rehabilitering hos oss. Fråga i receptionen vad som gäller för dig. Egenavgiften är 100 kr per besök och frikort gäller.

 

Via försäkringsbolag

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring så hjälper oftast försäkringsbolaget dig att boka en tid. Eventuella kostnader regleras av din försäkring, annars står försäkringsbolaget för behandlingskostnaden.

 

Privat

Vi tar givetvis även emot privata kunder. För mer information och prisuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@artclinic.se.

Våra kliniker


 

  • Nybesök

    När du träffar din fysioterapeut/sjukgymnast för första gången får du berätta om dina besvär och fysioterapeuten/sjukgymnasten gör en undersökning. Utifrån fysioterapeutens/sjukgymnastens bedömning och dina önskemål får du råd, träning eller annan lämplig behandling.

  • Återbesök

    Oftast behöver du komma på ett eller flera återbesök för behandling och uppföljning. Antalet återbesök beror på vilken typ av besvär du har och vilken behandling du och din fysioterapeut/sjukgymnast kommit överens om.

  • Kvalitetsutveckling

    Vi följer upp dig som patient och den vårdprocess du gått igenom kontinuerligt för att ständigt förbättra den vård och service vi erbjuder. Vi registrerar alla våra operationer i alla relevanta register för patientsäkerhet och trygghet.