Mommy Makeover

En Mommy Makeover är ett plastikkirurgiskt kombinationsingrepp som utförs i syfte att få kroppen att se ut som den gjorde innan graviditeten.

Boka konsultation

Inför operation

På en konsultation med våra kirurger bedöms din situation efter just dina individuella förutsättningar och önskemål. Ni går igenom risker, eventuella komplikationer och lämplig operationskombination. Sammantaget skapas en övergripande uppfattning över hela vårdförloppet.

Operation

En Mommy Makeover fokuserar framförallt på att återställa utseende av bröst och mage. Bröstens fyllnad återställs med implantat, kroppseget fett eller både och. Ibland i kombination med bröstlyft. Överskottshud på magen, bristningar och delade magmuskler åtgärdas med bukplastik, ofta i kombination med fettsugning.

Mammamage – en vanlig orsak

Efter genomgången graviditet kan man få en så kallad mammamage. Begreppet brukar innefatta hudöverskott, bristningar och delad bukmuskulatur. Den delade bukmuskulaturen ger en utbuktande mage och kan bland annat ge upphov till ländryggssmärta. Endast lindrigare former av delad bukmuskulatur går att träna bort. I övriga fall krävs det att de raka bukmusklerna sys ihop i mittlinjen, då blir magen platt och musklerna återfår en mer normal funktion.

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vårt arbete – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

BOKA KONSULTATION

Våra kliniker