Bröstrekonstruktion

Anledningen till en bröstrekonstruktion beror oftast på tidigare bröstcancerkirurgi, men kan också bero på skada eller missbildning av bröstet.

Boka konsultation

Plastikkirurgi > Bröstkirurgi > Bröstrekonstruktion

Här för din skull

Vi har full förståelse för att ingreppet kan vara ett viktigt steg i en kamp på väg tillbaka efter en svår period – eller ett sätt att normalisera och återuppbygga din kvinnliga kropp och dess former. Vi kommer att stötta dig och göra vårt bästa för att du ska få ett optimalt slutresultat.

Vi försöker alltid att så realistiskt som möjligt beskriva vad operationen innebär, vad du kan förvänta dig för resultat, samt vilka eventuella komplikationer som kan uppstå. Varje operation planeras unikt för dig och utifrån dina förutsättningar.

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vårt arbete – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Individuellt anpassade bröstrekonstruktioner

Vi på Art Clinic kan erbjuda dig alla de olika metoder som finns för att återskapa ditt bröst. Det innebär att vi kan anpassa rekonstruktionen för just dig och dina individuella förutsättningar. För en del räcker det med enbart silikonimplantat, för andra krävs större och mer omfattande rekonstruktioner, vilket kan innebära att brösten fylls med kroppsegen vävnad från ett annat ställe på kroppen. En rekonstruktion kan givetvis innebära ett återskapande eller återställande ingrepp inom ett annat område än just bröstrekonstruktion (och bröstcancer). Det kan exempelvis vara en fettransplantation för att fylla ut ett område som saknar fettvävnad eller volym, en korrigering av ärr eller en bukplastik. Våra specialister har alla en lång erfarenhet av just dessa olika ingrepp.

Boka konsultation

Våra kliniker