Bröstförstoring med kroppseget fett

En bröstförstoring skapad av kroppens egna fettceller är alternativet för dig som önskar en naturligare metod utan implantat.

Boka konsultation

Plastikkirurgi > Bröstkirurgi > Bröstförstoring med kroppseget fett

Metod

Genom fettsugningsmetoderna Body Jet eller MicroAire kan vi tillvarata större mängder av ditt eget kroppsfett, rena det och sedan injicera det i en annan kroppsdel som du önskar fylla ut. Metoden möjliggör att du som patient, under ett operationstillfälle, kan bli av med fettdepåer på exempelvis in- och utsida lår, midja, mage eller höft och förflytta dina egna fettceller till din byst. Det innebär att du kan få en naturlig bröstförstoring med egen vävnad, utan främmande material.

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vår målsättning – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Skillnad med eller utan implantat

Den största skillnaden mot en bröstförstoring med implantat är att dina egna fettceller återanvänds. När du väljer att genomföra en bröstförstoring med kroppseget fett får du alltså möjlighet att förflytta oönskat överskott av kroppsfett till bysten. Du får på så sätt två ingrepp genomförda vid ett och samma operationstillfälle. Det innebär också betydligt mindre risk för komplikationer, som exempelvis bortstötning och kapselbildning.

Boka konsultation

Före & efter

Se förvandlingen på några av våra patienter. Från före operation till färdigt resultat.

Se bilder

Redo för nästa steg? Ring oss på 010-499 86 00 eller boka konsultation online

Våra kliniker