Pannlyft

Pannlyft/ögonbrynslyft är en plastikkirurgisk operation som syftar till att sträcka huden om dina ögonbryn har sjunkit ned eller om det förekommer djupare veck i pannan. Ibland korrigerar man även djupa bekymmersrynkor i samband med ett pannlyft.

Boka konsultation

Inför operation

Inför varje behandling hos oss på Art Clinic genomgår du en konsultation för att ta reda om du lämpar dig för ett pannlyft eller ögonbrynslyft och vad som passar dig och dina förutsättningar bäst.

Operation

Operation av pannlyft/ögonbrynslyft görs främst i narkos, alternativt i lokalbedövning med tillsats av lugnande medel.

Det finns olika tekniker för att lyfta ögonbryn och vi väljer den metod som passar dig och dina förutsättningar bäst. En av teknikerna innebär att små snitt läggs i hårbotten för att lyfta och sträcka pannhuden. Den andra tekniken kallas för öppet pannlyft. Vid denna teknik läggs ett snitt längs hela hårfästet och en bit in i hårbotten, därefter lossas pannhuden och sträcks ut och eventuell överskottshud tas bort.

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vår målsättning – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Efter operation

Efter operation kommer du på två återbesök, efter en respektive två veckor. Vid dessa besök tar man bort eventuella stygn och kontrollerar att allt läkt som det ska. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor – vi finns här för dig!

Boka konsultation