Läppförstoring

Läppfillers, lip fillers, läppförstoring – Behandlingen har många namn men syftet är detsamma. Fylla ut, skapa mer volym och jämna till läpparna. Vi jobbar alltid för att ge dig livsförhöjande och naturliga resultat, vilket görs via fillers eller genom att transplantera egen fettvävnad.

Boka konsultation

Plastikkirurgi > Ansiktskirurgi > Läppförstoring

Inför behandling

Inför varje behandling hos oss på Art Clinic gör vi en konsultation för att ta reda på vad du önskar och anpassar operationen efter dina förutsättningar.

Behandling

Det vanligaste tillvägagångssättet vid läppförstoring är fillers bestående av hyaluronsyra, vilket innebär att man tillför främmande material till läpparna.

Det andra sättet är att transplantera egen fettvävnad till läppen. Transplanterat fett försvinner till viss del, men cirka 50% av volymen som ges under operation är vanligtvis kvar. Den fettvävnad som läker in varierar med kroppens vikt. Vid stor viktuppgång kan läpparna få en ogynnsam storlek. Beroende på din egen fettvävnad ökar också volymen. Med fett kan man ge mer volym men inte markera läppkanten lika bra som med fillers (hyaluronsyra).

Sveriges nöjdaste patienter

Vi är stolta över att ha landets nöjdaste patienter. Ett NKI (nöjd kund index) på hela 9,79/10 bekräftar vår målsättning – att hjälpa patienter genom högsta kvalitet, omsorg och säkerhet.

Efter läppförstoring

Efter en läppförstoring kan du känna en lättare svullnad och blåmärken kan förekomma. Vid enstaka tillfällen kan det bli aktuellt med efterjustering för att uppnå optimalt resultat. Skulle det vara behövligt utförs detta ca 4-6 månader efter din behandling. Vi jobbar dagligen för att du skall känna dig nöjd men eftersträvar alltid naturliga resultat. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor – vi finns här för dig!

Boka konsultation