Aktivitet och träning efter din operation

Fysioterapi och träningsrådgivning

Efter en operation är de vanligt med restriktioner gällande rörelser och belastning. Syftet med restriktionerna är att du ska må så bra som möjligt efter operationen, minska riskerna för komplikationer och uppnå ett så fint resultat som möjligt. Det kan vara svårt att veta hur det ska kännas i kroppen och när det är lämpligt att gå tillbaka till sin vanliga träning.

Våra fysioterapeuter arbetar i Göteborg men du är välkommen att kontakta oss för rådgivning per telefon oavsett vilken klinik du är opererad på. Självklart kan du även boka ett fysiskt besök om du är i behov av individanpassad träning eller coaching. Rådgivning per telefon är kostnadsfritt och ett besök kostar 500kr.

För dig som opereras i Göteborg och övernattar på vårdavdelningen finns en fysioterapeut alltid på plats att ge råd om aktivitet och träning efter din operation oavsett ingrepp. Om du har genomgått en bukplastik så får du ett specifikt utformat träningsprogram med dig hem, detta gäller samtliga kliniker.

  • Kvalitetsutveckling

    Vi följer upp dig som patient och den vårdprocess du gått igenom kontinuerligt för att ständigt förbättra den vård och service vi erbjuder. Vi registrerar alla våra operationer i alla relevanta register för patientsäkerhet och trygghet.

Våra specialister


Lisa Forsberg