Konsultation

Boka konsultation hos våra specialister.

Nybesök hos specialistläkare, kostnadsfri konsultation till leg. sjuksköterska eller injektionssjuksköterska (Dermapen)
Bokning på webben gäller endast nybesök och konsultation.
Vid återbesök efter en behandling/operation ring in till närmaste Art Clinic så hjälper vi dig.
 • Konsultation

  Inför varje ingrepp hos oss på Art Clinic genomgår man en konsultation för att ta reda på vad som passar dig och dina förutsättningar bäst.

 • Operation

  Här kan vi erbjuda den säkrast tänkbara miljön för alla tänkbara ingrepp. Du opereras i operationssalar med sjukhusstandard som innehar den senaste medicintekniska utrustningen och sterilhanteringen med assistans dygnet runt på uppvak & vårdavdelning.

 • Anestesi/Narkos

  På Art Clinic har varje klinik och operationssal en egen Anestesi-läkare för våra patienters trygghet. Vår narkospersonal finns med dig från incheckning på operationsdagen till uppvak & vårdavdelning.

 • Återhämtning

  De första dagarna efter operation behöver man få vila hemma, vi finns med dig via ett direktnummer om du skulle ha några funderingar. När du lämnar kliniken får du tips och råd om hur du bäst återhämtar dig och successivt kan återgå till vardagen.

 • Eftervård

  Vi erbjuder kostnadsfria återbesök. Många patienter bokar in en konsultation vartannat år efter operation.

 • Kvalitetsutveckling

  Vi följer upp dig som patient och den vårdprocess du gått igenom kontinuerligt för att ständigt förbättra den vård och service vi erbjuder. Vi registrerar alla våra operationer i alla relevanta register för patientsäkerhet och trygghet.

Våra specialister


Alla våra läkare är specialister och arbetar varje dag för att erbjuda livsförhöjande och naturliga resultat.

Dr. Anders Liss

Dr. Anders Liss arbetar vid Art Clinic i Uppsala. Han har en bred erfarenhet av rekonstruktiv och kosmetisk plastikkirurgi.

Dr. Janne Ohlsén

Dr. Ohlsén utför sedvanlig estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och har specialintresse inom näs- och bröstkirurgi samt kroppsformande operationer efter stor viktnedgång så som bukplastiker och fettsugningar.

Dr. Karl Bremer

Dr. Karl Bremer arbetar heltid med kosmetisk och rekonstruktiv kirurgi på Art Clinic, med tjänstgöring på våra kliniker i Göteborg och i Jönköping.

Dr. Lennart Bartholdson – Medicinsk Grundare Art Clinic


Dr. Lennart Bartholdson har varit med sedan starten 1999 av Art Clinic och en av företagets grundpelare. Dr. Bartholdson är ej längre verksam som läkare men finns med som mentor och som ett stort stöd i vår verksamhet.

Privat: Menoush Chavoshi

Menoush Chavoshi är utbildad Sjuksköterska 2003, vidareutbildad operationssjuksköterska 2009
Certifierad injektionssjuksköterska av Estetiska rådet 2019

Privat: Lisa Larsson

Legitimerad sjuksköterska 2008. Certifierad injektionssjuksköterska 2019.

Gunilla Windh

Gunilla Windh är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildad till operationssjuksköterska 1990.
Certifierad injektionssjuksköterska av Estetiska rådet 2015

Privat: Dr. Rojda Gümüscü

Dr. Rojda Gümüscü har en bred kirurgisk erfarenhet och är specialist i plastik- och allmänkirurgi.

Dr. Peter Zachrisson

Dr. Peter Zachrisson är medicinskt ansvarig läkare på Art Clinic i Göteborg. Peter arbetar heltid med kosmetisk och rekonstruktiv kirurgi på Art Clinic.

Dr. Per Windh

Dr Per Windh är specialistläkare i plastikkirurgi och arbetar heltid med kosmetisk och rekonstruktiv kirurgi på Art Clinic.
Per är även styrelseledamot i Art Clinics styrelse.

Dr. Mats von Wachenfeldt

Mats von Wachenfeldt har en lång och gedigen erfarenhet inom både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi med särskilt intresseområde inom ansiktskirurgi, bröstkirurgi samt bukplastiker.

Dr. Mattias Lidén

Mattias har en bred kompetens inom plastikkirurgi. Han har under ca 10 års tid ansvarat för och utvecklat det mikrokirurgiska teamet på Sahlgrenska.

Dr. Malin Hakelius

Malin Hakelius gick läkarutbildningen i Uppsala och gjorde sin allmänkirurgiska utbildning till största delen i Hälsingland, men även i Uppsala. År 2000 blev hon färdig specialist i plastikkirurgi.

Privat: Dr. Emma Hansson

Dr Emma Hansson tog sin Läkarexamen år 2007 och blev Specialist i plastikkirurgi år 2014.