Konsultationer inom ortopedi till någon av Art Clinic’s specialistutbildade och erfarna kirurger. Samtliga kirurger är specialister inom sitt område och har en lång och bred erfarenhet inom respektive område. Våra ortopeder hjälper dig med smärta och problem i tex. rygg, axel-, knä- och höftleder.

På konsultationen får du information om det specifika område eller behandling du är intresserad utav. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationen sker på Unicare Vårdcentral i centrala Växjö. Om det är aktuellt för operation så sker den på Art Clinic i Jönköping.

Konsultationer inom ortopedi till någon av Art Clinic’s specialistutbildade och erfarna kirurger. Samtliga kirurger är specialister inom sitt område och har en lång och bred erfarenhet inom respektive område. Våra ortopeder hjälper dig med smärta och problem i tex. rygg, axel-, knä- och höftleder.<br />
<br />
På konsultationen får du information om det specifika område eller behandling du är intresserad utav. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.<br />
<br />
Konsultationen sker på Unicare Vårdcentral i centrala Växjö. Om det är aktuellt för operation så sker den på Art Clinic i Jönköping.

På Art Clinic Växjö Unicare Vårdcentral erbjuder vi konsultationer för Ortopedi:

Konsultationen sker på Unicare Vårdcentral i centrala Växjö. Om det är aktuellt för operation sker den på Art Clinic i Jönköping.

På Art Clinic Växjö arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Karl Bremer

Dr. Karl Bremer arbetar heltid med kosmetisk och rekonstruktiv kirurgi på Art Clinic, med tjänstgöring på våra kliniker i Göteborg och i Jönköping.

Art Clinic Växjö Unicare

Unicare Vårdcentral
Trädgårdsgatan 10
352 34 Växjö

Se karta här

Tele: 010 - 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 -17
E-mail: info@artclinic.com