Butik, mottagning och behandlingar i city
I mars 2019 öppnade Art Clinic sin nya specialistläkarmottagning för konsultationer inom plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård på Kungsgatan 47 i Uppsala. Vi huserar både i bottenplan och uppe i husets takvåning och har skapat en härlig miljö för såväl våra kunder/ patienter som våra egna anställda.

Kom in i butiken för rådgivning och möjlighet att prova på våra hudvårdsprodukter från Neostrata. Boka en konsultation eller behandling med våra duktiga injektionsbehandlare eller boka in en konsultation med någon av våra Specialister inom Plastikkirurgi i mottagningen under takåsarna.

OBS! Operationer och återbesök sker på kliniken på Ljusbärargatan i Uppsala.

Butik, mottagning och behandlingar i city<br />
I mars 2019 öppnade Art Clinic sin nya specialistläkarmottagning för konsultationer inom plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård på Kungsgatan 47 i Uppsala. Vi huserar både i bottenplan och uppe i husets takvåning och har skapat en härlig miljö för såväl våra kunder/ patienter som våra egna anställda.<br />
<br />
Kom in i butiken för rådgivning och möjlighet att prova på våra hudvårdsprodukter från Neostrata. Boka en konsultation eller behandling med våra duktiga injektionsbehandlare eller boka in en konsultation med någon av våra Specialister inom Plastikkirurgi i mottagningen under takåsarna.<br />
<br />
OBS! Operationer och återbesök sker på kliniken på Ljusbärargatan i Uppsala.

På Art Clinic Uppsala erbjuder vi:

På Art Clinic Uppsala arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Aili Low

Dr. Aili Low arbetar med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt allmänkirurgi på Art Clinic Uppsala.

Dr. Anders Liss

Dr. Anders Liss arbetar vid Art Clinic i Uppsala. Han har en bred erfarenhet av rekonstruktiv och kosmetisk plastikkirurgi.

Dr. Rojda Gümüscü

Dr. Rojda Gümüscü har en mycket bred kirurgisk erfarenhet och är dubbelspecialist i Plastikkirurgi samt Allmänkirurgi.

Art Clinic Uppsala Kungsgatan

Art Clinic Uppsala Kungsgatan
Kungsgatan 47E
753 20 Uppsala

Se karta här

Tele: 010 499 86 00
Telefontid: Måndag - Torsdag 08 - 17, Fredag 08 - 16
E-mail: info@artclinic.com