Konsultationer inom plastikkirurgi till Art Clinic´s plastikkirurger Anders Liss, Aili Low och Rojda Gümüscü. Om du kommer på konsultation till någon av Art Clinics plastikkirurger på New Clinic sker din operation på Art Clinic i Uppsala. Samtliga plastikkirurger på Art Clinic är specialister inom plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.

På konsultationen får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationer inom plastikkirurgi till Art Clinic´s plastikkirurger Anders Liss, Aili Low och Rojda Gümüscü. Om du kommer på konsultation till någon av Art Clinics plastikkirurger på New Clinic sker din operation på Art Clinic i Uppsala. Samtliga plastikkirurger på Art Clinic är specialister inom plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.<br data-src=

På Art Clinic Stockholm New Clinic erbjuder vi:

På Art Clinic Stockholm New Clinic arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Aili Low

Dr. Aili Low arbetar med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt allmänkirurgi på Art Clinic Uppsala.

Dr. Anders Liss

Dr. Anders Liss arbetar vid Art Clinic i Uppsala. Han har en bred erfarenhet av rekonstruktiv och kosmetisk plastikkirurgi.

Dr. Rojda Gümüscü

Dr. Rojda Gümüscü har en mycket bred kirurgisk erfarenhet och är dubbelspecialist i Plastikkirurgi samt Allmänkirurgi.

Art Clinic Stockholm New Clinic

Engelbrektsgatan 19
114 32 Stockholm

Se karta här

Tele: 010 499 86 00
Telefontid: Måndag - Torsdag 08 - 17, Fredag 08 - 16
E-mail: info@artclinic.com