Med innovationsrika och medicintekniska verktyg har vi skapat morgondagens sjukvård. Våra kliniker är bland de säkraste i Europa och vi har operationssalar med sjukhusstandard, den senaste medicintekniska utrustningen & sterila processer samt övervakning på postoperativ enhet & vårdavdelning.
Samtliga av Art Clinics plastikkirurger är specialister inom plastikkirurgi och vi är stolta över att alltid eftersträva naturliga resultat för våra patienter.

Med innovationsrika och medicintekniska verktyg har vi skapat morgondagens sjukvård. Våra kliniker är bland de säkraste i Europa och vi har operationssalar med sjukhusstandard, den senaste medicintekniska utrustningen & sterila processer samt övervakning på postoperativ enhet & vårdavdelning.<br />
Samtliga av Art Clinics plastikkirurger är specialister inom plastikkirurgi och vi är stolta över att alltid eftersträva naturliga resultat för våra patienter.<br />
<br />

På Art Clinic Sophiahemmet erbjuder vi:

På Art Clinic Sophiahemmet arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Mats von Wachenfeldt

Mats von Wachenfeldt har en lång och gedigen erfarenhet inom både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi med särskilt intresseområde inom ansiktskirurgi, bröstkirurgi samt bukplastiker.

Dr. Janne Ohlsén

Dr. Ohlsén utför sedvanlig estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och har specialintresse inom näs- och bröstkirurgi samt kroppsformande operationer efter stor viktnedgång så som bukplastiker och fettsugningar.

Dr. Birgit Stark

Dr. Birgit Stark disputerade vid Karolinska 1999 och har sedan 2007 en docentur i plastikkirurgi. Hennes huvudområden är ansiktskirurgi, bröstkirurgi och bukväggsrekonstruktioner där hon även bedriver forskning, utveckling och undervisning.

Art Clinic Stockholm Sophiahemmet

Art Clinic Sophiahemmet
Hus G, Valhallavägen 91
114 86 Stockholm, Sverige

Se karta här

Tele: 010 499 86 00
Telefontid: Måndag - Torsdag 08 - 17, Fredag 08 - 16
E-mail: info@artclinic.com