Med innovationsrika och medicintekniska verktyg har vi skapat morgondagens sjukvård. Våra kliniker är bland de säkraste i Europa och vi har operationssalar med sjukhusstandard, den senaste medicintekniska utrustningen & sterilhanteringen samt övervakning på uppvak & vårdavdelning.
Samtliga av Art Clinic plastikkirurger är specialister inom plastikkirurgi och vi är stolta över att alltid eftersträva naturliga resultat för våra patienter.

Med innovationsrika och medicintekniska verktyg har vi skapat morgondagens sjukvård. Våra kliniker är bland de säkraste i Europa och vi har operationssalar med sjukhusstandard, den senaste medicintekniska utrustningen & sterilhanteringen samt övervakning på uppvak & vårdavdelning.<br />
Samtliga av Art Clinic plastikkirurger är specialister inom plastikkirurgi och vi är stolta över att alltid eftersträva naturliga resultat för våra patienter.<br />
<br />

På Art Clinic Sophiahemmet erbjuder vi:

På Art Clinic Sophiahemmet arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Mats von Wachenfeldt

Dr Mats von Wachenfeldt tog sin läkarexamen vid Karolinska Institutet, Stockholm 1992 och blev legitimerad läkare 1995.

Dr. Janne Ohlsén

Dr. Ohlsén utför sedvanlig estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och har specialintresse inom näs- och bröstkirurgi samt kroppsformande operationer efter stor viktnedgång så som bukplastiker och fettsugningar.

Dr. Birgit Stark

Art Clinic Stockholm Sophiahemmet

Art Clinic Sophiahemmet
Hus G, Valhallavägen 91
114 28 Stockholm, Sverige

Se karta här

Tele: +46 10 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 - 17
E-mail: info@artclinic.com