Vi erbjuder konsultationer inom Plastikkirurgi, Ryggkirurgi och Ortopedi i nyinflyttade fina lokaler.

På konsultationen får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig just för dig.

Konsultationen sker på mottagningen Skövdekliniken, liksom möjlighet till slutkontroll av läkare. Operationen sker på Art Clinic i Jönköping.

Vi erbjuder konsultationer inom Plastikkirurgi,  Ryggkirurgi och Ortopedi i nyinflyttade fina lokaler. <br />
<br />
På konsultationen får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig just för dig.<br />
<br />
Konsultationen sker på mottagningen Skövdekliniken, liksom möjlighet till slutkontroll av läkare. Operationen sker på Art Clinic i Jönköping. <br />

På Art Clinic Skövde erbjuder vi konsultationer för plastikkirurgi, ryggkirurgi och ortopedi

På Art Clinic Skövde träffar du:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Karl Bremer

Dr. Karl Bremer arbetar heltid med kosmetisk och rekonstruktiv kirurgi på Art Clinic, med tjänstgöring på våra kliniker i Göteborg och i Jönköping.

Dr. Jaroslav Stempel

Jaroslav är specialist inom ortopedi/ryggkirurgi, opererar främst ländryggar.

Art Clinic Skövde

Hertig Johans Torg 2
541 30 Skövde

Se karta här

Tele: 010 - 499 86 00
Telefontid: Måndag - Torsdag 08 - 17, Fredag 08 - 16
E-mail: info@artclinic.com