Konsultationer inom plastikkirurgi till någon av Art Clinic´s plastikkirurger. Samtliga Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom Plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer till plastikkirurg i Borlänge gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.

På din konsultation med vår plastikkirurg i Borlänge får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationen sker på mottagningen i Borlänge liksom möjlighet till återbesök. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Uppsala.

Konsultationer inom plastikkirurgi till någon av Art Clinic´s plastikkirurger. Samtliga Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom Plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer till plastikkirurg i Borlänge gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.<br />
<br />
På din konsultation med vår plastikkirurg i Borlänge får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.<br />
<br />
Konsultationen sker på mottagningen i Borlänge liksom möjlighet till återbesök. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Uppsala.

På Art Clinic Borlänge erbjuder vi:

På Art Clinic Borlänge arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Karl Bremer

Dr. Karl Bremer arbetar heltid med kosmetisk och rekonstruktiv kirurgi på Art Clinic, med tjänstgöring på våra kliniker i Göteborg och i Jönköping.

Art Clinic Borlänge Dala Vård och Vaccin

Dala Vård och Vaccin
Stationsgatan 11
784 33 Borlänge

Se karta här

Tele: 010 - 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 -17
E-mail: info@artclinic.com