Vi erbjuder konsultationer till plastikkirurg i Borlänge gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.

På din konsultation med vår plastikkirurg i Borlänge får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Besök före och efter din operation sker på mottagningen på Dala Vård och Vaccin. Vi utför operationerna på vår egna klinik i Uppsala på Ljusbärargatan.

Vi erbjuder konsultationer till plastikkirurg i Borlänge gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.<br />
<br />
På din konsultation med vår plastikkirurg i Borlänge får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.<br />
<br />
Besök före och efter din operation sker på mottagningen på Dala Vård och Vaccin. Vi utför operationerna på vår egna klinik i Uppsala på Ljusbärargatan.

På Art Clinic Borlänge erbjuder vi:

På Art Clinic Borlänge arbetar:

Samtliga av Art Clinics läkare är specialister och är stolta över att alltid eftersträva livsförhöjande och naturliga resultat för våra patienter.

Dr. Anders Liss

Dr. Anders Liss arbetar vid Art Clinic i Uppsala. Han har en bred erfarenhet av rekonstruktiv och kosmetisk plastikkirurgi.

Art Clinic Borlänge Dala Vård och Vaccin

Sveagatan 5
784 33 Borlänge

Se karta här

Tele: 010 - 499 86 00
Telefontid: Måndag - Torsdag 08 - 17, Fredag 08 - 16
E-mail: info@artclinic.com