Läppföryngring fillers

Läppföryngring fillers

Med hjälp av fillers kan man skapa en läppföryngring som ger nytt liv till dina läppar.

Upplever du att dina läppar blivit tunna, torra och små rynkiga genom åren? Åldrandet är en process som inte går att stoppa och när kroppen blir äldre förändras hudens utseende och egenskaper. Ålder, hormoner, solexponering och rökning är alla faktorer som påverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor och dessa faktorer gör huden skörare och mindre elastisk.

Mer information

 • Konsultation läppföryngring med fillers

  När du söker till Art Clinic för en injektionsbehandling med fillers är det första steget att boka in dig på en konsultation till en av våra leg. sjuksköterskor och certifierade injektionsbehandlare.

  Du kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar.

  Kom förberedd till din konsultation. Tänk igenom vad du har för frågor och vilken effekt eller resultat du är ute efter. Du kommer att få svar på om man på ett säkert sätt kan använda injektionsbehandlingar med fillers för att uppnå den effekt du önskar.  Ni kommer att prata om dina individuella förutsättningar och vilket fillers preparat som lämpar sig bäst i just ditt fall.

 • Behandling av läppar med fillers

  Innan behandlingen kommer din behandlare att prata med dig om smärtlindring. Eftersom alla människor har olika preferenser och känslighet finns det olika alternativ att välja på. Eftersom våra fillers innehåller en inbyggd bedövning anser vissa att det räcker med det. Annars har vi fler tilläggsalternativ för smärtlindring som t.ex. bedövningskräm, nervblockad (liknande den hos tandläkaren) eller nedkylning med is.

  En injektionsbehandling med fillers i dina läppar tar ungefär 15 – 30 minuter. Den går till så att preparatet injiceras genom en tunn nål in i dina läppar. 

  Direkt efter behandlingen kan behandlingsområdet bli aningen rött, svullet och ibland kan man få något enstaka blåmärke.

  Obehagen är övergående och försvinner normalt av sig självt inom några dagar.

  Den första svullnaden efter en läppbehandling kan dröja kvar längre, tre dagar till en vecka. Under den tiden kan man uppleva liten ojämnhet som brukar försvinna efter en vecka.

 • Att tänka på efter en läppföryngring med fillers

  Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.

  Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig.

  En påfyllnads behandling efter 4 månader rekommenderas efter första behandlingen. Då behöver man inte börja om från början.

  Har du fler frågor eller funderingar kring läppföryngring med fillers eller någon annan av våra behandlingar så boka in dig på en kostnadsfri konsultation med någon av våra leg. sjuksköterskor så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig.

 • Konsultation

  Inför varje behandling hos oss på Art Clinic genomgår man en kostnadsfri konsultation för att ta reda på vad som passar dig och dina förutsättningar bäst.
  Tillsammans går ni igenom möjligheter och fokusområden för att sedan skräddarsy behandlingen efter dig och dina förutsättningar.

 • Art Clinic Återhämtning

  Återhämtning

  Efter behandlingen går din sjuksköterska igenom vad du bör göra för att uppnå bäst återhämtning och resultat.

 • Kvalitetsutveckling

  Vi följer upp dig som patient och den vårdprocess du gått igenom kontinuerligt för att ständigt förbättra den vård och service vi erbjuder.

Våra specialister


Alla våra läkare är specialister och arbetar varje dag för att erbjuda livsförhöjande och naturliga resultat.

Gunilla Windh

Gunilla Windh är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildad till operationssjuksköterska 1990.
Certifierad injektionssjuksköterska av Estetiska rådet 2015

Privat: Lisa Larsson

Legitimerad sjuksköterska 2008. Certifierad injektionssjuksköterska 2019.

Menoush Chavoshi

Menoush Chavoshi är utbildad Sjuksköterska 2003, vidareutbildad operationssjuksköterska 2009
Certifierad injektionssjuksköterska av Estetiska rådet 2019

Privat: Anastasia Hansman

2017 Leg. sjuksköterska, certifierad injektionssköterska
2009 Hud- och Spaterapeut