Operationssjuksköterska 80-100% (Jönköping)

17/11/20

Operationssjuksköterska 80-100% (Jönköping)

 

Välkommen till Art Clinic!

Art Clinic grundades 1999 och är en av Sveriges främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom en rad olika specialiteter, bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi samt injektionsbehandlingar.

Vi bedriver kirurgisk verksamhet i Stockholm, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Jönköping samt har konsultationsverksamhet på flertalet andra orter runt om i Sverige. Art Clinic arbetar för att patienterna skall känna trygghet, kvalitet och omsorg, från första kontakten till den sista. Koncernen har totalt 180 fastanställda.

På Art Clinic i Stockholm erbjuder vi plastikkirurgi och injektionsbehandlingar. I tillägg har vi kontrakt med den offentliga sjukvården gällande operativa ingrepp.

Art Clinic är som första estetiska klinik i Sverige som är certifierade enligt ISO 9001:2015.

 

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationsavdelning och som operationssjuksköterska innebär det att medverka vid operationer och behandlingar, steril teknik samt ansvara för den enskilde patientens omvårdnad. Arbetsuppgifterna är varierande.

Patienten är alltid i centrum och du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med våra uppsatta mål. Du deltar även i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet.

Meriterande om du har arbetat med mottagningsarbete då det bland annat kan förekomma telefonrådgivning, återbesök, samt assistera läkarna på mottagningen.

Tjänstgöringen är för närvarande förlagd dagtid, mån-fre.

 

 Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom just din specialitet som operationssjuksköterska inom operation och vi ser gärna att du även har erfarenhet av att assistera vid ortopediska ingrepp.

Vi söker dig som vill arbeta i en miljö med patienten i fokus och viljan att göra det   lilla extra. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där patientbemötande och serviceinriktad framtoning är av stor betydelse för oss.

Du har även lätt för att samarbeta och har ett helhetstänk, samt är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete med mål att driva verksamheten framåt. Du är flexibel, ansvarstagande, positiv och gillar varierande arbetstempo.

 

Vad erbjuds du?

Art Clinic finns i fina lokaler i A6 området i Jönköping. Du kommer få jobba i ett härligt gäng som kommer göra dina dagar på jobbet roliga, intressanta och lärorika på många sätt.  Du får även en varierande och intressant arbetsdag med möjlighet att påverka och vara delaktig i en nyskapande miljö.

Företaget genomför även olika aktiviteter i teambuildingsyfte.

Hos oss är ledorden trygghet, kvalitet, omsorg och utveckling. Såväl för våra patienter som våra anställda. Vår viktigaste tillgång är alla våra kvalificerade medarbetare.

Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 1 år. Goda möjligheter till förlängd tjänstgöring/tillsvidareanställning finns efter avslutat vikariat. Vikariatet startar i april 2021.

Skicka in din ansökan senast 2020-12-07

Intervjuer och anställning sker kontinuerligt under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan skickas till HR – Annelie Maschinsky annelie.maschinsky@artclinic.com

Om du har frågor gällande arbetet är du välkommen att kontakta teamledare Caroline Jacobsson på caroline.jakobsson@artclinic.com

Genom att skicka in din ansökan till Art Clinic samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Art Clinic för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

 

Alla våra läkare är specialister och arbetar varje dag för att erbjuda livsförhöjande och naturliga resultat.

Artiklar

17/11/20

Operationssjuksköterska 80-100% (Jönköping)

Operationssjuksköterska 80-100% (Jönköping)   Välkommen till Art Clinic! Art Clinic grundades 1999 och är en av Sveriges främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs…

LÄS MER

17/11/20

Operationssjuksköterska 80-100% (Stockholm)

Operationssjuksköterska 80-100% (Stockholm)   Välkommen till Art Clinic! Art Clinic grundades 1999 och är en av Sveriges främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs…

LÄS MER

17/11/20

Anestesisjuksköterska 80-100% (Stockholm)

Anestesisjuksköterska 80-100% (Stockholm) Välkommen till Art Clinic! Art Clinic grundades 1999 och är en av Sveriges främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom…

LÄS MER

01/10/20

Nu söker vi operationssjuksköterska 80-100%! (Uppsala)

Operationssjuksköterska 80-100% (Uppsala) Välkommen till Art Clinic!  Art Clinic grundades 1999 och är en av landets främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom…

LÄS MER

01/10/20

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra vid behov eller som bara vill skicka in en spontansökan! (Göteborg)

Varmt välkommen med din ansökan till Art Clinic Göteborg. Anestesisjuksköterska, Allmän Sjuksköterska, Operationssjuksköterska. Art Clinic grundades 1999 och är en av landets främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom…

LÄS MER

01/10/20

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra vid behov eller som bara vill skicka in en spontansökan! (Jönköping)

  Sjuksköterska, IVA Sjuksköterska, Undersköterska (JÖNKÖPING)   Välkommen till Art Clinic! Art Clinic grundades 1999 och är en av landets främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig…

LÄS MER

01/10/20

Nu söker vi anestesisjuksköterska 80-100%! (Uppsala)

Anestesisjuksköterska 80-100% (Uppsala) Välkommen till Art Clinic!  Art Clinic grundades 1999 och är en av landets främsta specialistkliniker. Vi erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom…

LÄS MER

01/09/20

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra hos oss omgående!

Operationssjuksköterska och/eller Anestesisjuksköterska Art Clinic AB är en av landets främsta specialistkliniker och vi i på Art Clinic i Jönköping erbjuder främst ortopedi, ryggkirurgi och plastikkirurgi. Art Clinic arbetar för…

LÄS MER

13/08/20

Art Clinic Göteborg söker Operationssjuksköterska samt Anestesisjuksköterska som är intresserad av att arbeta extra vid behov!

Art Clinic är en av landets främsta specialistkliniker och erbjuder plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi samt lightbehandlingar.  Vi bedriver kirurgisk verksamhet i Uppsala, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Vi har konsultationsverksamhet på flertalet…

LÄS MER

11/06/20

Fotledartroskopi-AC

Inför din operation

Vi strävar efter att du ska känna dig så trygg som möjligt inför din operation. Innan operationen får du muntlig och skriftlig information om ingreppet och förberedelser inför operationen. Tveka…

LÄS MER
Boka